Kvinne brev.PNG
Bedriftenes Møteplass 2019:

Er kommunale bedrifter på hugget?

Andre bransjer

I år har vi lagt oss i selen for deg som har en lederfunksjon i en av medlemsbedriftene våre. Vi er overbevist om at du vil synes Bedriftenes Møteplass 2019 blir matnyttig, inspirerende og hyggelig.

Det stilles stadig nye krav til kommunalt eide virksomheter. Og det har vi tatt konsekvensen av på Bedriftenes Møteplass 2019, som går av stabelen på Fornebu den 2.-3. april. På delprogrammet for virksomhetsutvikling får du blant annet møte:

  • Anne Romsaas (KS) og Cecilie Møller Endresen (NHO) fra leverandørutviklingsprogrammet skal snakke om de store mulighetene innen innovative anskaffelser, og hvordan dette verktøyet kan brukes for strategisk utvikling av bedriften
  • Nora Birgitte Kalvatn, fra KS Bedrift Arbeidsgiverservice, skal snakke om sykefravær - de vanskelige sakene som for alvor trekker opp fraværet og svekker arbeidsmiljøet.

Årets program er relevant for alle med en lederfunksjon i en kommunalt eid virksomhet, for eksempel HR-sjefer og økonomisjefer. Her kan dere samle hele eller deler av lederteamet.

fellesdelen får du blant annet høre stortingsrepresentant Knut Arild Hareide, Ferd-eier Johan H. Andresen, Norges eldste stortingsrepresentant Astrid Nøklebye Heiberg og de to sjefsøkonomene Roger Bjørnstad (LO) og Øystein Dørum (NHO).

"En meget profesjonelt gjennomført konferanse", var en av mange positive tilbakemeldinger fra Bedriftenes Møteplass 2018. "Veldig relevante foredrag - alt i alt et veldig godt påfyll av motivasjon og inspirasjon", sa en annen deltager. "Glimrende", sa en tredje.

MELD DEG PÅ BEDRIFTENES MØTEPLASS 2019