Svein Kamfjord - krediter Jill Johannessen (2).jpg
Vi fokuserer på politikk og strategi på vårt avfallslederforum i Oslo den 19. - 20. november. (Bilde: Svein Kamfjord, direktør for KS Bedrift Avfall; foto: Jill Johannessen).
Forum for ledere i den kommunale avfallsbransjen

Avfallslederforum 2019

Avfall

KS Bedrift Avfall inviterer til lederforum 19.-20. november (lunsj til lunsj) i Oslo. Fokus er politikk og strategi for den kommunale avfallsbransjen.

Første dagen vil vi ta opp aktuelle politiske saker. KS Bedrift har i lengre tid satt fokus på utfordringene med manglende etterspørsel etter resirkulert plast. Tilbakemeldingene fra medlemmene viser at utfordringene er stadig økende.

MELD DEG PÅ

Regjeringen arbeider for tiden med en egen strategi for sirkulær økonomi, og statssekretær (V) Atle Hamar kommer til lederforumet for å fortelle siste nytt fra dette arbeidet. Det blir også anledning til å stille spørsmål.

Andre dagen retter vi fokuset inn mot KS Bedrift Avfalls strategi og arbeid framover. Her får medlemmene anledning til å diskutere utkastet for perioden 2020-2024. I tillegg får vi høre mer om det kommende lederprogrammet innen sirkulær økonomi i regi av BI og Circular Norway.

For flere detaljer, se vårt PROGRAM  (med forbehold om endringer)

Når:
tirsdag 19. november kl. 11.00 til
onsdag 20. november kl. 13.30.

Pris: kr 3900,- som inkluderer deltakelse, lunsj 2 dager, middag, overnatting.

Hvor: 
Scandic Solli, Parkveien 68, Oslo

Målgruppe:
Daglig leder og styreleder i avfallsbedrifter og etatsledere.