Catherine Banet, foto: UiO
Catherine Banet, foto: UiO

Catherine Banet kommer til Bedriftenes Møteplass – kommer du?

Energi

Energijusspesialisten Catherine Banet kommer til Bedriftenes Møteplass for å snakke om hvordan Europa påvirker den norske kraftbransjen.

Catherine Banet Hun er førsteamanuensis ved Nordisk institutt for sjørett, petroleums- og energirettavdelingen, ved Universitetet i Oslo. Hun har spesialisert seg på blant annet energi- og konkurranserett, spesielt statsstøtte-regelverket knyttet til fornybar energi.

Banet er ekspert på opprinnelsesgarantier, folkefinansiering av energitiltak og regulering av teknologisk innovasjon i energisektoren, for å nevne noe.

Energisektoren påvirkes av både norske lover og forskrifter, samt forordninger fra EU. Med en europeisk energiunion i rivende utvikling, vedtas det også europeiske lover som påvirker den norske kraftbransjen. 

Catherine Banet skal forsøke å svare på hvordan Europa påvirker den norske bransjen. I tillegg har vi flere andre som skal sette dagsorden på energi-sesjonen under Bedriftenes Møteplass 2019.

Vi ser frem til å møtes for to inspirerende dager, vi lover at du sitter igjen med nye perspektiver, ny kunnskap og kanskje du til og med får snakket med et par av medlemmene i KS Bedrift som du ikke har møtt før.

MELD DEG PÅ

Vi ses!