Kvinne brev.PNG
Bedriftenes Møteplass 2019:

Er kraftbransjen på hugget? Meld deg på nå!

Energi

I år har vi lagt oss i selen for deg som har en lederfunksjon i en av medlemsbedriftene våre. Vi er overbevist om at du vil synes Bedriftenes Møteplass 2019 blir matnyttig, inspirerende og hyggelig.

Energibransjen står i en endringstid. Og det har vi tatt konsekvensen av på Bedriftenes Møteplass 2019, som går av stabelen på Fornebu den 2.-3. april. På energidelen får du blant annet møte:

  • Catherine Banet, ekspert i energirett ved Universitetet i Oslo, som snakker om hvordan Europa påvirker den norske kraftbransjen
  • Hege Haukeland Liadal (Ap) og Stefan Heggelund (H) som debatterer fremtiden for kraftbransjen i lys av spørsmål om bransjestruktur og tariffutjevning
  • Oddbjørn Samuelsen, administrerende direktør i Repvåg Kraftlag, som snakker om de særlige utfordringene for et selskap på 71 grader nord
  • Statsbyggs strategiske rådgiver Jørgen Kjetil Knudsen som deler tanker om samspillet mellom de lokale energiselskapene og den gigantiske bygningsaktøren
  • Olav Mosvold Larsen, strategidirektør i Avinor, som forteller om elektriske fly på det norske kortbanenettet, og hvilken rolle nettselskapene vil spille.

Årets program er relevant for alle med en lederfunksjon i energibransjen, for eksempel HR-sjefer og økonomisjefer. Her kan dere samle hele eller deler av lederteamet.

fellesdelen får du blant annet høre stortingsrepresentant Knut Arild Hareide, Ferd-eier Johan H. Andresen, Norges eldste stortingsrepresentant Astrid Nøklebye Heiberg og de to sjefsøkonomene Roger Bjørnstad (LO) og Øystein Dørum (NHO).

"En meget profesjonelt gjennomført konferanse", var en av mange positive tilbakemeldinger fra Bedriftenes Møteplass 2018. "Veldig relevante foredrag - alt i alt et veldig godt påfyll av motivasjon og inspirasjon", sa en annen deltager. "Glimrende", sa en tredje.

 

MELD DEG PÅ BEDRIFTENES MØTEPLASS 2019