Norske Havner og Bedriftenes Møteplass 2019:

Møt kystdirektør Einar Vik Arset og statssekretær Allan Ellingsen fra Samferdselsdepartementet – meld deg på!

Havn

I år har vi lagt oss i selen for alle med en lederfunksjon i havnene våre. Tore Lundestad, havnedirektør i Borg Havn og styrenestleder i Norske Havner, synes du skal melde deg på Bedriftenes Møteplass 2.-3. april. Se vår videosnutt med ham.

Vi er overbevist om at du vil synes Bedriftenes Møteplass 2019 blir matnyttig, inspirerende og morsomt. Tore Lundestad har flere ganger tidligere deltatt på Bedriftenes Møteplass. Hør på hva han har å si i denne videosnutten.

havnedelen av programmet får du blant annet møte kystdirektør Einar Vik Arset, statssekretær Allan Ellingsen fra Samferdselsdepartementet og Petter Jansen, sjef for Forsvarets logistikkorganisasjon.

Årets program er relevant for alle med en lederfunksjon i havnen, for eksempel HR-sjefer og økonomisjefer. Her kan dere samle hele eller deler av lederteamet.

fellesdelen får du blant annet høre Ferd-eier Johan H. Andresen og de to sjefsøkonomene Roger Bjørnstad (LO) og Øystein Dørum (NHO).

"En meget profesjonelt gjennomført konferanse", var en av mange positive tilbakemeldinger fra Bedriftenes Møteplass 2018. "Veldig relevante foredrag - alt i alt et veldig godt påfyll av motivasjon og inspirasjon", sa en annen deltager.

Bedriftenes Møteplass er en årlig konferanse som samler alle medlemmene i Norske Havner/KS Bedrift.

MELD DEG PÅ BEDRIFTENES MØTEPLASS 2019