KSBedrift TV

Kampen om godset.00_00_20_13.Still004.jpg
Video
Dokumentar
Kampen om godset
Godstransport i Norge vil dobles i løpet av få tiår. Regjeringen må satse sterkere på miljøvennlig sjøtransport for å flytte gods fra vei til sjø.
Les saken
Avfallsbedrifter som går i front med å samle inn hardplast, blir ikke kvitt plasten. Det trengs å etableres flere virkemidler for å stimulere et marked for resirkulert plast. Video: Jill Johannessen, KS Bedrift
Video
Reportasje
Plastavfallet ingen vil ha
Det er flott at regjeringen har satt seg ambisiøse mål for utsortering og materialgjenvinning av plast, men det er et stort skjær i sjøen: Det fins ikke et marked til å ta imot all plasten.
Les saken
#ploggingLillehammer.00_00_04_06.Still010.jpg
Video
Dokumentar
Videoreiser 2: Marin forsøpling må stoppes fra land
Forsøpling i naturen er et problem året rundt både i innlandet og langs kysten. I denne videoen tar vi deg med på høstryddekampanje og plogging i Lillehammer.
Les saken
Der ingen....00_03_06_04.Still038.jpg
Video
Dokumentar
Videoreiser 1: Marin forsøpling på utilgjengelige steder
Lofoten er selve symbolet på Norges vakre og urørte natur, men også her har plast og annet avfall funnet sjøveien til de mest utilgjengelige steder.
Les saken
Frevarfilm.00_01_08_22.Still008.jpg
Video
Reportasje
Avfall gir grønn energi til industrien
Øra Industriområde i Fredrikstad har tatt viktige skritt mot en sirkulærøkonomi. Det kommunale foretaket FREVAR KF er en viktig pådriver i samspillet mellom bedrifter, der det som kan oppfattes som avfall for et selskap blir til råvarer for et annet.
Les saken
Nokia.jpg
Video
Nyhet
Don’t be a NOKIA
Hopp inn i dette jobbintervjuet i år 2025. Er du på den digitale rødlisten?
Les saken
Brannvesen_bilde.jpg
Video
Nyhet
Brannvesenet møter den digitale hverdagen
Samfunnet endrer seg raskt. Det påvirker også brannvesenet. Her møter du Mosseregionen brannvesen og hvordan de ruster seg for fremtiden. De har blant annet sendt hele ledergruppen på topplederkurs i regi av KS Bedrift.
Les saken
BM2018-uten-tekst.jpg
Video
Nyhet
Digitale godbiter på Bedriftenes Møteplass 2018
De fleste forståsegpåere er enige om at «digitalisering» vil snu opp-ned på eksisterende forretningsmodeller og tjenestetilbud, men få er i stand til å svare på det innlysende spørsmålet: hvordan?
Les saken
Det er på BM18 det skjer_Still005.jpg
Video
Nyhet
Innovasjon + teknologi + samarbeid = Bedriftenes Møteplass 2018
Bedrifter som tar smarte grep i dag former sin egen fremtid. Se vår promovideo om Bedriftenes Møteplass 2018 som går av stabelen 18.-19. april på Fornebu i Bærum.
Les saken
P1044171.jpg
Video
Nyhet
Slik kan vi nå de nye målene for materialgjenvinning
Mer materialgjenvinning er avgjørende for klodens bæreevne, men hvordan gjør vi det? Se video fra KS bedrift, som tar deg med på innsiden av et av verdens mest avanserte ettersorteringsanlegg for restavfall.
Les saken
Skjermbilde 2018-05-08 kl. 12.48.15.png
Video
Nyhet
Utkoblbare tariffer gjør landstrøm lønnsomt
Når bare få store skip anløper i løpet av én måned kan nettleien for mange havner bli urimelig høy. Flere havner påpeker at tariffene for nettet gjør bruken av landstrømsanlegg ulønnsom.
Les saken
40116748802_ac7a23975d_k.jpg
Video
Reportasje
Bergen viser vei mot utslippsfrie havner
Bergen: Det skjer hver vinter. Kulden biter. Luften står stille. Det berømte giftlokket legger seg over Bergensdalen og en gjenkjennelig brent lukt trenger seg inn i neseborene.
Les saken